ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ 2014-15

Κατά το διδακτικό έτος 2014-15 έχουν πραγματοποιηθεί οι εξής διδακτικές επισκέψεις:

  • Οι μαθητές από τη Β & Γ τάξη του τομέα Γεωπονίας, Τροφίμων και Διατροφής του σχολείου μας, πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο πρότυπο οινοποιείο Mπαϊρακτάρη στη Νεμέα Κορινθίας.
  • Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Β΄ τάξης της ειδικότητας Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών και της ειδικότητας Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού του Μηχανολογικού τομέα του σχολείου μας επισκέφτηκαν το my market-metro AEBE και την επιχείρηση κατεργασίας κρυστάλλων ? υαλοπινάκων «Κιούσης Αθανάσιος» στο Κιάτο. 
  • Την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του σχολείου μας επισκέφτηκαν το βιοκλιματικό κατάστημα my market στο Κιάτο. Ενημερώθηκαν για το σχεδιασμό και την κατασκευή του καταστήματος και ξεναγήθηκαν στα σημεία που εξοικονομείται και παράγεται ηλεκτρική ενέργεια.
  • Την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου μαθητές της Α τάξης της Ομάδας Προσανατολισμού Τεχνολογικών Εφαρμογών και της Β΄ και Γ΄ τάξης του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του σχολείου μας επισκέφτηκαν το αιολικό πάρκο που εκτείνεται στις περιοχές του Χλογού και του Προφήτη Ηλία, κοντά στην πόλη της Κορίνθου και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου στο οποίο στεγάζονται εκθέματα από ανασκαφές της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, της Αρχαιολογικής Εταιρείας και των ξένων Αρχαιολογικών Σχολών καθώς και δωρεές.
  • Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου μαθητές του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας και  του Τομέα Πληροφορικής επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας, ξεναγήθηκαν στις τρεις αίθουσες του Μουσείου και παρακολούθησαν ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Λυκείου.
  • Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη της Β΄ τάξης του Τομέα Πληροφορικής της ειδικότητας Τεχνικός Εφαρ?ογών Πληροφορικής στις εταιρείες: You Shop ? Ζάρκου & ΣΙΑ (ε?πορία και service ηλεκτρονικών υπολογιστών) και Δ. Παπαδόπουλος & ΣΙΑ (παροχή πρόσβασης στο διαδίκτυο) στο Κιάτο.
  • Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 μαθητές και μαθήτριες από την Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη του Τομέα Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής  επισκέφτηκαν την εταιρία Κουνινιώτης στο Αίγιο Αχαΐας όπου με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν τη διαδικασία επεξεργασίας και τυποποίησης της σταφίδας.